Esperienze in musica

  • Posted on: 6 March 2023
  • By: Marie Maton

Op een zwoele zomeravond bevindt u zich in het prachtige Italië. Na een dag kuieren door pittoreske dorpjes spendeert u de avond op het terras van een klein, maar sfeervol restaurant. Voor u staat een heerlijk glas wijn en een verrukkelijke pasta. Er weerklinken aangename deuntjes gespeeld door een band op het dorpsplein. Met het vallen van de avond ziet u de lokale bevolking volledig tot leven komen. U waant zich helemaal in de Italiaanse sfeer en geniet met volle teugen van dit bruisende spektakel.

Op zaterdag 18 maart bezorgt JET Symphonic Band u een gelijkaardige Italiaanse avond met ‘Esperienze in musica’. Deze muzikale avond staat volledig in het teken van Italië. Op het programma staan onder andere ‘Neapolitan Holiday’, ‘De Bello Gallico’, ‘Italian Rhapsody’, ‘Danzon nr 2.’en ‘La Dolce vita’. Het is een uitdagend programma met opzwepende concertwerken die u onwaarschijnlijk aan de Italiaanse furore zullen doen denken. Dit concert is een ideaal voorproevertje voor die nakende zomervakantie die u misschien wel in Italië zal spenderen.

Dit concert is een echte aanrader voor elke muziekliefhebber die zich graag een avond in Italiaanse sferen waant met live muziek. JET verwelkomt u op zaterdag 18 maart 2023 om 20.00 uur in de Europahal (Generaal Maczekplein 7, 8700 Tielt). Tickets zijn te bestellen via kaarten@jettielt.be of via 0496.49.19.00. Een ticket voor een volwassene kost 15 euro, kinderen onder de 12 jaar betalen 8 euro.

BijlageGrootte
Image icon esperienze 2023 definitief.jpg733.77 KB
Verhaaltype: 

Wijnactie

  • Posted on: 20 November 2022
  • By: Marie Maton

JET Tielt organiseert dit najaar een wijnactie. De wijnactie is gelanceerd als steunactie voor onze vereniging. Een selectie van wijnen werd gemaakt door een delegatie van het bestuur. Bent u nog op zoek naar een wijn voor uw feestmaaltijd of een leuk cadeautje? Kijk dan zeker eens naar onze gemaakte selectie. U kan ook altijd een kennismakingspakket proberen als u niet kan kiezen. De wijnen kunnen besteld worden via onderstaand formulier en dit tot 4 december.

BijlageGrootte
PDF icon Wijnactie JET.pdf6.06 MB
Verhaaltype: 

Jingle all the way

  • Posted on: 20 November 2022
  • By: Marie Maton

De feestperiode staat weer voor de deur. De donkere, kille dagen smelten als sneeuw bij het zien van alle fonkelende lichtjes in de straten. De prachtig, rijk versierde kerstbomen creëren een sfeervol, idyllisch landschap. 'It's the most wonderful time' weerklinkt door vele huiskamers en de kerstman werkt zich in het zweet om al de pakjes op tijd te leveren.

De JET familie brengt u een week voor Kerstmis al volledig in de sfeer met 'Jingle all the way'. Een gezellig kerstconcert waar zowel de JMB , JJB en JSB zullen concerteren. Het eerste deel nemen de JMB en JJB voor hun rekening o.l.v. dirigent Gilles Demeurisse. Zij zullen u proberen betoveren met o.a. pastime with good company, great movie adventures en a charlie brown christmas. Het tweede deel hoort u de JSB aan het werk o.l.v. dirigent Wim Belaen. Onder meer the prayer, selections from home alone, the night before christmas en richard rodgers in concert staan op het programma.  Het belooft een avond te worden vol sfeervolle, lichte muziek met echte klassiekers, maar ook enkele minder bekende werken.

Dit concert is een echte aanrader voor elke muziek- en/of kerstliefhebber die graag live muziek wil horen en een gezellige avond wil beleven tijdens de kille winterdagen. JET verwelkomt u op zaterdag 17 december 2022 om 20.00 uur in de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Tielt (Stationstraat 2). Tickets zijn te bestellen via kaarten@jettielt.be. Een ticket voor een volwassene kost 12 euro, kinderen onder de 12 jaar zijn gratis.

 

 

BijlageGrootte
Image icon Jingle all the way.png3.65 MB
Verhaaltype: 

Pagina's