JET Workshops

  • Posted on: 23 August 2017
  • By: Anonymous (niet geverifiëerd)

Zit er ritme in je lijf? Heb je altijd al eens willen weten hoe jouw favoriete liedje nu juist gemaakt werd? Wil je wat meer weten over de wondere wereld van de muziek? Dan ben je bij onze workshops aan het juiste adres!

Gedurende het schooljaar zetten we de deuren vijf keer open voor alle geïnteresseerde kinderen en jongeren uit de lagere school. Er staan vijf gevarieerde workshops op het programma met daarin voor elk wat wils. Je hoeft geen instrument te kunnen bespelen om te kunnen deelnemen.

De organisatie van de workshops is in handen van de JET Symphonic Band. Alles gaat dan ook telkens door in ons repetitielokaal, het Buurthuis in de Zwartegevelstraat 66 in Tielt.

We werken samen met externe begeleiders zodat de kinderen met verschillende aspecten en op verschillende manieren kunnen kennismaken met muziek en alles wat daarbij hoort.

Inschrijven voor een workshop kan door een mailtje te sturen naar workshops@jettielt.be. De deelnameprijs bedraagt 15 euro. Wie bij de start van het schooljaar meteen inschrijft voor de volledige reeks betaalt 65 euro.

De workshops gaan zoveel mogelijk door op zondagvoormiddag en indien mogelijk sluiten we de sessie af met een kort toonmoment. Na afloop van de workshop kunnen de kinderen en hun ouders even napraten aan de bar.

Wie nog vragen heeft kan terecht bij Reinilde Van Hessche. Je kan haar bereiken via workshops@jettielt.be.

Hopelijk tot dan!

BijlageGrootte
PDF icon flyer workshops.pdf1.12 MB
Verhaaltype: