Feest van de Vlaamse Gemeenschap: JET in duet met Jo Lemaire

  • Posted on: 25 June 2019
  • By: Joyce Van de Ca...

Donderdag 11 juli viert Vlaanderen opnieuw feest. Het Alexianenplein laten we deze keer achter ons, en we trekken met de JET Symphonic Band voor de gelegenheid naar het CC Gildhof om er een muzikaal duet te brengen met zangeres Jo Lemaire.

Eind de jaren zeventig concerteert Jo Lemaire voor het eerst met haar eigen groep 'Jo Lemaire + Flouze'. In 1981 wordt ze pas echt bekend met 'Pigmy World' en in 1983 brengt ze haar eerste soloplaat uit. Resultaat: goud. Enkele jaren laten pakt ze uit met het album 'Duelle', vol sobere Franse chansons. Lemaire pakt alweer goud en wordt er aardig mee onthaald in Frankrijk. In 1998 debuteert Jo als actrice/zangeres in het muziektheaterstuk 'Brel Blues', waarin 19 chansons van de meester in het Nederlands werden vertaald. Ondertussen staat ze nu al 40 jaar op de planken. 

Wil je deel uitmaken van dit muzikale dubbelspel?
Reserveer je plaats in het Cultureel Centrum Gildhof door een mailtje te sturen naar reservatiedienst.gildhof@tielt.be of te bellen naar 051 42 82 20. De toegang is gratis en het concert vangt aan om 20.00u.

Verhaaltype: