Dubbelspel

  • Posted on: 3 May 2022
  • By: Marie Maton

De lente is gearriveerd: de bloesems staan in bloei, de vogels fluiten en de zon straalt als nooit tevoren. In Tielt en Izegem weerklinken de klanken van twee orkesten door de ramen van hun repetitielokalen. Op 14 mei spelen Jet Symphonic Band Tielt (JET) en Koninklijke Stadsfanfaren Izegem (KSFI) namelijk een dubbelconcert.

Onder leiding van dirigent Wim Belaen brengt JET een licht en muzikaal programma. Stukken als 'A Festive Ouverture', 'Subterra' en 'Riften Wed' passeren de revue. Het tweede deel zal KFSI het beste van zichzelf geven. Onder leiding van Hans Demeurisse zal KFSI een eerste indruk geven van haar programma voor de deelname aan het Wereldmuziekconcours te Kerkrade. Een keuzeprogramma dat het fanfareorkest in al haar facetten laat floreren en uiteenlopende stijlen laat weerklinken.

Daarnaast zal Gilles Demeurisse op euphonium soleren. Samen met JET zal Gilles u volledig betoveren met Fantasy, terwijl Gilles met KSFI het virtuoze Rituals brengt. Dit concert is een echte aanrader voor elke muziekliefhebber om beide orkesten op één avond aan het werk te horen. Dit belooft dus een niet te missen, muzikale avond te worden. JET en KFSI verwelkomen u op zaterdag 14 mei 2022 om 20 uur in CC de Magneet in Pittem (Egemstraat 49). Een ticket voor een volwassene kost 12 euro, kinderen onder de 12 jaar zijn gratis.

Kaarten zijn te verkrijgen via kaarten@jettielt.be

Verhaaltype: