Jingle all the way

  • Posted on: 20 November 2022
  • By: Marie Maton

De feestperiode staat weer voor de deur. De donkere, kille dagen smelten als sneeuw bij het zien van alle fonkelende lichtjes in de straten. De prachtig, rijk versierde kerstbomen creëren een sfeervol, idyllisch landschap. 'It's the most wonderful time' weerklinkt door vele huiskamers en de kerstman werkt zich in het zweet om al de pakjes op tijd te leveren.

De JET familie brengt u een week voor Kerstmis al volledig in de sfeer met 'Jingle all the way'. Een gezellig kerstconcert waar zowel de JMB , JJB en JSB zullen concerteren. Het eerste deel nemen de JMB en JJB voor hun rekening o.l.v. dirigent Gilles Demeurisse. Zij zullen u proberen betoveren met o.a. pastime with good company, great movie adventures en a charlie brown christmas. Het tweede deel hoort u de JSB aan het werk o.l.v. dirigent Wim Belaen. Onder meer the prayer, selections from home alone, the night before christmas en richard rodgers in concert staan op het programma.  Het belooft een avond te worden vol sfeervolle, lichte muziek met echte klassiekers, maar ook enkele minder bekende werken.

Dit concert is een echte aanrader voor elke muziek- en/of kerstliefhebber die graag live muziek wil horen en een gezellige avond wil beleven tijdens de kille winterdagen. JET verwelkomt u op zaterdag 17 december 2022 om 20.00 uur in de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Tielt (Stationstraat 2). Tickets zijn te bestellen via kaarten@jettielt.be. Een ticket voor een volwassene kost 12 euro, kinderen onder de 12 jaar zijn gratis.

 

 

BijlageGrootte
Image icon Jingle all the way.png3.65 MB
Verhaaltype: