Esperienze in musica

  • Posted on: 6 March 2023
  • By: Marie Maton

Op een zwoele zomeravond bevindt u zich in het prachtige Italië. Na een dag kuieren door pittoreske dorpjes spendeert u de avond op het terras van een klein, maar sfeervol restaurant. Voor u staat een heerlijk glas wijn en een verrukkelijke pasta. Er weerklinken aangename deuntjes gespeeld door een band op het dorpsplein. Met het vallen van de avond ziet u de lokale bevolking volledig tot leven komen. U waant zich helemaal in de Italiaanse sfeer en geniet met volle teugen van dit bruisende spektakel.

Op zaterdag 18 maart bezorgt JET Symphonic Band u een gelijkaardige Italiaanse avond met ‘Esperienze in musica’. Deze muzikale avond staat volledig in het teken van Italië. Op het programma staan onder andere ‘Neapolitan Holiday’, ‘De Bello Gallico’, ‘Italian Rhapsody’, ‘Danzon nr 2.’en ‘La Dolce vita’. Het is een uitdagend programma met opzwepende concertwerken die u onwaarschijnlijk aan de Italiaanse furore zullen doen denken. Dit concert is een ideaal voorproevertje voor die nakende zomervakantie die u misschien wel in Italië zal spenderen.

Dit concert is een echte aanrader voor elke muziekliefhebber die zich graag een avond in Italiaanse sferen waant met live muziek. JET verwelkomt u op zaterdag 18 maart 2023 om 20.00 uur in de Europahal (Generaal Maczekplein 7, 8700 Tielt). Tickets zijn te bestellen via kaarten@jettielt.be of via 0496.49.19.00. Een ticket voor een volwassene kost 15 euro, kinderen onder de 12 jaar betalen 8 euro.

BijlageGrootte
Image icon esperienze 2023 definitief.jpg733.77 KB
Verhaaltype: