Reis rond de wereld

  • Posted on: 17 September 2023
  • By: Marie Maton

Droomt U van een onvergetelijke safari tussen de giraffen, buffels en luipaarden van het Krugerpark in Zuid-Afrika? Een buitengewone roadtrip door de nationale parken en zanderige woestijnen van de Southwest United States? Of laat U zich liever leiden door India, het land van kleuren en verwondering met het wereldwonder Taj Mahal en het levendige Delhi? De JET Mini en Junior Band kozen voor dit alles en maken een wereldreis. Ondanks hun maandenlange voorbereiding en gedetailleerde planning, loopt toch niet alles zoals voorzien en loert het gevaar wel altijd om de hoek.

Op zaterdag 11 november bezorgen de JET Mini en Junior Band U deze avontuurlijke reis rond de wereld onder leiding van dirigent Gilles Demeurisse. Het programma van de muzikale avond met onder andere Atlantic Overture, The Bare Necessities, African Scenes, Arabian Night en Return of the Vikings brengt U naar alle uithoeken van de wereld.

Dit concert is een ware aanrader voor muziekliefhebbers van alle leeftijden. Bent U helemaal overtuigd en bereid mee te gaan op onze reis rond de wereld? Stap dan in op 11 november om 19u30 in het CC Gildhof te Tielt. Instaptickets tot dit avontuur zijn te bestellen via kaarten@jettielt.be of via 0471 19 61 36. Volwassenen betalen 12 euro, kinderen onder de 12 jaar 6 euro.

BijlageGrootte
Image icon Reis rond de wereld.jpg306.22 KB
Verhaaltype: